Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wandeldriedaagse 2018 Meijel

06/06/2018 -18:30 tot 20:00

Wij hopen jullie weer allemaal te verwelkomen op de wandeldriedaagse in Meijel op woensdag 6 juni, donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni. De wandeldriedaagse is een echt Meijels evenement dat wordt georganiseerd vóór en dóór inwoners van Meijel. Daarnaast worden wij volop gesteund door vele Meijelse ondernemers. Elk jaar zorgen wij weer voor een diversiteit aan routes waarin al het moois van Meijel te zien is.

Start en finish
De start en finish zal zijn bij het Oranje hotel, hier kun je de stempelkaart afhalen en weer inleveren. Inschrijven en starten kan elke avond van 18:30 uur tot 20:00 uur en je kunt uiterlijk finishen om 21:30 uur.

Routes
Er zullen twee routes uitgezet worden waar je aan deel kunt nemen. Een korte route van 5 km en een lange route van 10 km. Voor ieder wat wils om gezellig in een groep of individueel mee te wandelen. Je kunt bijvoorbeeld mee doen met familie, vrienden, je hele klas of buurtvereniging. Ook voor rolstoel en scootmobielgebruikers is het mogelijk om deel te nemen aan de route van 5km. Op de routes zullen er rustplaatsen zijn en daar kunnen ook de kaarten afgestempeld worden.

Inschrijven
Om de start tijdens de driedaagse vlot te laten verlopen, bieden wij de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven tijdens onze inschrijfavonden.
De inschrijfavonden zijn op woensdag 30 mei en donderdag 31 mei van 19:00 uur tot 20:00 uur in het Oranje Hotel. Wanneer u vooraf inschrijft, hoeft u niet te wachten bij het inschrijven en kunt u uw kaart tijdens de wandeldriedaagse zo op halen en kunt u meteen starten. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om je tijdens de wandeldriedaagse nog in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- voor drie dagen en €2,- per dag.

Noteer de datums van de inschrijfavonden dus alvast op uw kalender. Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op de 8e wandeldriedaagse in Meijel! Heb je vragen, neem dan contact op via ons emailadres: wandel3daagsemeijel@live.nl

Gegevens

Datum:
06/06/2018
Tijd:
18:30 tot 20:00

Locatie

Oranje hotel
Raadhuisplein 11
Meijel, Limburg 5768 AR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
077 466 1839
Website:
https://www.oranjehotelmeijel.nl
Lees hier de spelregels van Meijel24.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via redactie@meijel24.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *